Auctionata

Auctionata 'de ultieme veiling gemeenschap' brengt de spanning van de veilingzaal voor iedereen online tot leven ! Dit is dé virtuele online marktplaats waar mensen van over de hele wereld, voor de eerste keer in de geschiedenis van het internet, gezamenlijk kunnen deelnemen aan veilingen, netwerken en bijleren. De voormalige eBay-lobbyist en Dorotheum expert Alexander Zacke heeft dit systeem samen met een team van specialisten en de industrie insiders ontwikkeld en noemt het de ULTIEME VEILING GEMEENSCHAP.

 

Achter Auctionata zetelt een groot team van experts in verschillende categorieën die waarde hechten aan artikelen, beantwoorden vragen van potentiële kopers en verkopers, en evalueren de online shop. De veilingmeesters zijn verantwoordelijk voor het opzetten van online-veilingen, de marketingafdeling publiceert de veilingen en schrijft de catalogi, en Auctionata heeft ook een afdeling gewijd aan commissieregelingen en de uitlevering van gekochte artikelen tijdens een veiling. Bieden en verkopen waar u ook bent met Auctionata’s gepatenteerde real-time veilingsysteem, gerund door een team van internationale expert, gelicentieerde veilingmeesters en zeer ervaren professionals.

 

Met betrekking tot de categorie Antieke Emaille Reklameborden op Auctionata kan u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen - als experts in deze categorie - om uw item(s) nauwkeurig te laten evalueren, om uw item(s) te uploaden in de online shop, om een eventuele verkoop van een aantal items of zelfs een hele collectie te bespreken.

 


Visit the Auctionata website

 

Contact Francis Bracke : fbr@auctionata.com

Auctionata website :      http://auctionata.com

Auctionata video :          http://auctionata.com/assets/videos/auctionata-in-90seconds_en.webm